VoddlerAlla som vet vad Spotify är har nog gått och väntat på en tjänst som erbjuder samma sak som Spotify gör fast för film.

Med andra ord; Voddler gör det möjligt att streama filmer och serier helt lagligt.
Just nu ligger Voddler under betastadiet och finns endast tillgängligt för ett fåtal personer.

Att få tag på en invite verkar vara svårt i dagläget.
Det finns personer som säljer invites på tradera för flera hundra kronor. allt mellan 500-1500 har de som sålts gått för.
Ganska sjukt egentligen.


Om man inte vill vänta så är LOVEFiLM ett alternativ i väntan på Voddler om man gillar film. Det är vår svenska variant av amerikanska Netflix där du betalar en liten summa och då får se hur mycket film och tv-serier du vill och får dem hemskickade en i taget utan kostnad.
Du kan nu prova Lovefilm gratis i två veckor genom att klicka här och anmäla dig: Prova Lovefilm gratis.

Hur fungerar det då?
Jo om man har tillräckligt med bandbredd (minimum 2.5mbit) så flyter allt på.

Första filmen vi tittade på stängdes av efter ungefär 40 minuter även fast det fanns utrymme på hårddisken som jag läst om att det kan orsaka detta abrupta avbrott mitt i filmen.

Enda nackdelarna med Voddler just nu är att man endast kan navigera med tangenterna vilket gör det jobbigt att återta en avbruten uppspelning.
Voddler avsaknar även en sökfunktion vilket är ganska jobbigt om man letar efter en speciell film.


Utbudet just nu är faktiskt lovande för att vara just i betastadiet. Bara fler mediabolag hoppar på tåget så kommer detta att bli en ännu större succé än Spotify.

Hoppas på en jätte succe och bra erbjudanden så att man kanske kan överväga att betala för att slippa reklamen.Du måste vara inloggad för att posta kommentarer på denna webbplats - vänligen logga in, eller om du inte är registrerad klicka här för att registrera