[Tävling] Vinn ett par touchskärmsvantar/iPhonevantar i sammarbete med iPhone-vantar.se


Den första snön har snart fallit på de flesta ställen i detta avlånga land.


Jag gissar på att majoriteten av dagens mobiltelefoner är så kallade touchtelefoner och behöver således ett ledande material såsom ett finger mot sitt glas eller plast av något slag för att fungera.

Är du trött på att frysa fingertopparna av dig, eller att med hjälp av tänderna försöka få av dig ena vanten så fort det ringer eller när du behöver skicka iväg ett sms i vintermörkret?
Lösningen har självfallet funnits länge men varför inte ta chansen att vinna ett par vantar från iPhone-vantar.se?
Självklart fungerar dessa på alla modeller och olika tillverkare och inte bara iPhones, allt från Samsung, Nokia, HTC till Sony-Ericsson och Huawei.

Hur fungerar det?
Beroende på modell är ex antal av fingertopparna sydda i ett ledande garn vilket medför att touchfunktionen kvarstår även fast du fortfarande har vantarna på dig.
Det blir dock inte samma känsla som utan vantar, men du slipper frysa om dina händer.

iPhone-vantar.se kan leverera flera olika modeller och storlekar Dam och herrvantar skiljer sig åt i storleken. Lika så med barn/ungdomsmodellen.
På herrmodellerna finns det två typer varav en är lite tjockare än de andra, vilket ger lite bättre värme. Resten är tunna som vanliga fingervantar.

Jag har provat en av de tjockare varianterna och är riktigt nöjd. Nu är jag bara orolig över att jag förlägger dessa någonstans det skulle ju vara katastrof.
Vantarna räknas som one-size utifrån respektive utförande men jag skulle gissa på att storleken på den tjockare herr varianten är ungefär detsamma som storlek 10.


Allt du behöver göra är att ta chansen att bli den lycklige:


1. Obligatorisk
2. Minst en av dessa är obligatorisk, ju fler kriterier som uppfylls desto större chans att vinna.

Sista tävlingsdag är 2012-12-02 20.00. Lycka till!

Kommentarer

[Tävling] Vinn ett par touchskärmsvantar/iPhonevantar i sammarbete med iPhone-vantar.se Xabet 02 dec : 15:37 Svara på post
Kommentarer: 222

Tjolahopp tjolahej
Ge lite iphone-vantar till mig

Jag vill ha vantar till iphone 4, ingen manlig, tjockare, modell
[Tävling] Vinn ett par touchskärmsvantar/iPhonevantar i sammarbete med iPhone-vantar.se Xabet 02 dec : 15:45 Svara på post
Kommentarer: 222

Iphone vantar svart-grå dam blir bra

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer på denna webbplats - vänligen logga in, eller om du inte är registrerad klicka här för att registrera