Online communities på Rejta?

Jag har tidigare publicerat ett inlägg med en recension mot min favoritbutik gjord genom siten Rejta.

Använder ni er av Rejta? Tycker ni att det är en bra tjänst? Är det något du tycker saknas på den?
För de som inte vet vad Rejta är för en sida så är det en riktigt bra omdömessajt där man kan rösta på det mesta och läsa andras omdömen på butiker, verkstäder och liknande. Jag tycker dock att alla online communities skulle behöva betygsättas på ett liknande sätt.Ta t.ex. alla dejting-, poker- och bingositer - Skulle det inte vara bra om man kunde läsa riktiga omdömen på dessa på en sajt som rejta och inte på affiliatesajter som faktiskt får betalt för att recensera dessa.

För de sidor som får betalt för att recensera en butik eller dylikt är de verkligen alltid opartiska? Hur skall du veta om sidan du alldeles nyss såg på en TV reklam om den är något att ens ödsla tid att ens skriva in adressen i adressfältet i din webbläsare?

Om det är något det kryllar av på internet så är det just Dejtingsiter och spelsiter som poker-, bingo- och bettingsiter.
Du kanske tröttnat på de vanliga sidorna som svenskaspel, unibet och dylika och vill hitta något nytt vart vänder ni er då?


Du måste vara inloggad för att posta kommentarer på denna webbplats - vänligen logga in, eller om du inte är registrerad klicka här för att registrera