Streaming i all ära

Finns det verkligen någon streamingleverantör för film och serier som är bra?

Folk brukar jämföra streamingleverantörer för film/serier med Spotify. Själv anser jag att Spotify inte är riktigt fullfjädrade ännu och använder därför mig inte av deras tjänster eller någon annans tjänster heller i dagsläget, känner inte att behovet finns där. Och nej, jag laddar inte ner musik. Har inget behov av det i dagsläget.

Men Spotify är nog i alla fall det bästa alternativet i dag och därför får vi använda det som referenspunkt.

Finns det någon leverantör som har nästan alla nya serier samt alla filmer? Med filmer menar jag såklart inte de som går på biograferna just nu utan filmerna som släppts på Bluray och DVD.
Någonstans mellan 69 och 199 kr i månaden för en sådan tjänst som verkligen ger allt är det jag söker. Det skall inte vara säsong 1/4 av The walking dead och inte 5 filmer från 2012. Det skall vara färskt och det skall finnas kvar. Säsong 1 och 2 skall inte försvinna från biblioteket bara för att det var 3 år sedan det sändes.

Om jag vill se de avsnitten igen vad skall jag göra då? köpa Bluray Boxen? Ja det var precis därför jag betalade en summa i månaden för att jag ändå måste köpa en fysisk kopia av det jag vill se.
Tyvärr känns det inte ens som att erbjudandena man får om att prova 1 månad hit och en månad dit helt gratis överhuvudtaget inte lockar.

Jag har inte tid att kolla på några avsnitt på någon serie och 2-3 filmer varje dag för att utvärdera om tjänsten är värd pengarna eller inte. Att bläddra igenom innehållet skulle kunna gå men det brukar inte vara något man kan göra helt lätt heller.

Flickvännen har provat Netflix men jag har inte sett en enda film eller serie avsnitt genom den tjänsten ännu sedan hon skaffade det och jag har ingen aning om hur många hon har kollat på.
Dock vet jag att i dagsläget uppnår tjänsten inte mina mål för att vara värd pengarna.

Nästa häst att slakta blir ViaPlay
Jag har tyvärr inga förhoppningar. Dock har de ju en fördel som inte de andra har (så vitt jag vet) Sport, med stort S. Inte för att jag kollar på någon som helst sport förutom de få gånger man märker att Sverige spelar. Känner inte att det ger mig något. Möjligtvis något att snacka om med alla andra sportfantaster där ute.

Är det någon som har provat något annat än Netflix?

Det som är sämst som vanligt med alla sådana här tjänster är att vissa får exklusivitetsavtal med vissa bolag och andra med andra så en film som finns på ena tjänsten kommer troligen aldrig att finnas på den andra.

Vart är filmernas Spotify?
Sluta upp med dessa dumheter.


Majoriteten vill göra rätt för sig och inte vara olagliga. Men ingen har väl tålamod att vänta på att vara laglig när det går så mycket lättare att kunna ta del av saker som visats på andra delar av jordklotet bra mycket tidigare gratis än att betala för det när alla andra redan sett det.

Det borde kunna liknas med folk som gillar sport.
Det finns väl ingen som skulle vilja se en match 5 månader senare än när den var på riktigt?

Senaste Forum Poster

  Tråd Författare Visningar Svar Senaste inlägg
Inga nya poster Guide: Lex-Integrity VPN i Edgerouter X (Modem/Router/hubb/switch) Xabet 751 0 -
 
Inga nya poster på populära trådar Systemavbrott (Dator och IT-support) hq 11949 32 IZON
fre jul 26 2013, 22:41 
Inga nya poster på populära trådar Systemavbrott i resursövervakaren (Dator och IT-support) Sirius 11607 14 IZON
fre jul 05 2013, 13:00 
Inga nya poster BF3 Close Quarters GRATIS! (Köpråd och tips) IZON 4147 0 -
 
Inga nya poster Hur mäter man om en transistor är trasig eller hel? (Tips / Frågor / Guider) IZON 8885 3 IZON
sön jun 02 2013, 20:11 
Trådar: 446 | Svar: 3430 | Visningar: 770557